avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PERMISUL RETINUT CONDUCERE SUB INFLUENTA ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PERMISUL RETINUT CONDUCERE SUB INFLUENTA SUBSTANTELOR ...

mI-A FOST RETINUT PERMISUL PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENTA SUBSTANTELOR PSIHOACTIVE IN IUNIE 2019 . CUM AFLU STADIUL PROCESULA SAU DACA POT CONDUCE IN VIITORUL APROPIAT
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:59, 7 Februarie 2022
Cat durează cercetările veți avea dreptul de conducere suspendat.
Va puteți interesa de stadiul cercetărilor la politistul care se ocupa de dosarul dvs.
Pentru celeritate, solicitați sa plătiți dvs contravaloarea probelor biologice și angajati-va avocat specializat în astfel de cauze.
Ca sa puteți urgenta aveți nevoie de avocat.
Nici pentru avocat nu este chiar simplu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost anulat cred permisul auto pentru consum de substanțe ... Silviu6789 Silviu6789 Mi-a fost anulat cred permisul auto pentru consum de substanțe psihoactive . Ce sa fac ? O trecut deja 5 luni și nu am primit nici o informație Sa iau un ... (vezi toată discuția)
permis suspendat pt fals pozitiv la stupefiante Nicu0000 Nicu0000 Bună seara. Este pt prima dată când mă confrunt cu situația pe care o voi prezenta și apelez la cunoștințele dvs. pt a primi îndrumare întru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in 04.04.2022 am fost oprit de echipajul de politie ... Fuves Fuves Buna Ziua! In 04.04.2022 am fost oprit de echipajul de Politie rutiera,tin sa mentionez ca am consumat inainte o parte mica din Metamfetamina cristalizata ... (vezi toată discuția)