avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Locuiesc la curte și vecinii mei care nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Locuiesc la curte și vecinii mei care nu sunt proprietari ...

Bună ziua! Locuiesc la curte și vecini mei care nu sunt proprietari dau date despre mine și familia mea, locul de munca, când sunt când nu sunt acasă. Dacă vine curierul, de la gaze indiferent cine se apuca sa le detalieze tot istoricul familiei. Ce pot face legal? De vorba bună nu ne putem înțelege. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Recensamant browsing browsing buna! eu locuiesc in alt oras fata de cel din buletin si nu am viza de flotant momentan(si nici nu cred ca apuc sa o fac pana la recensamant) , pot sa particip ... (vezi toată discuția)
Distrugere bunuri - instalatie apa deteriorata camelia iosif camelia iosif Buna ziua, locuiesc la bloc , iar in apartamentul de deasupra locuieste o familie care este mai mult plecata in strainatate. De cate ori vin vecinii acasa, ... (vezi toată discuția)
conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)