avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aș dori să mă angajez la o companie din Cehia.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aș dori să mă angajez la o companie din Cehia.

Bună ziua,
Aș dori să mă angajez la o companie din Cehia, cu mențiunea că pot lucra din România. Îmi poate face un CIM cu plata taxelor și impozitelor in România? Dacă mi s-ar face un contract de colaborare, ce ar însemna acest lucru? Nu sunt PFA, doar o persoană fizică obișnuită. Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxe la fisc in cazul unui contract de prestari servicii daxy_ro2002 daxy_ro2002 buna ziua, ce taxe platesc la stat in cazul unui contract de prestari servicii? as vrea deasemenea sa stiu ce taxe plateste beneficiarul serviciilor prestate ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare si pfa nicole24 nicole24 Buna ziua, care este cea mai buna varianta de a lucra cu o firma in situatia in care aceasta nu doreste CIM. Si care sunt taxele care trebuiesc platite catre ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o firma externa - cum pot face sa evit pfa? sabrina_ionescu sabrina_ionescu Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un sfat referitor la cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Vreau sa incep o colaborare cu o ... (vezi toată discuția)