avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stabilire salariu - avansare in gradatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stabilire salariu - avansare in gradatie

Buna ziua,

Pentru institutii publice.

Cum se va proceda cu stabilirea salariului de bază ca urmare a avansării în gradație a unui salariat, în situația în care, în urma avansării în gradație, salariul de bază rezultat prin înmulțirea salariului de bază cu procentul de 2,5% este mai mare decât salariul de bază avut în plată pentru aceeași funcție, grad și gradație. Se va înmulți salariul de bază cu procentul de 2,5% deși ar rezulta un salariu mai mare, sau se va păstra salariul de bază avut anterior avansării în gradație?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt bugetar lucrez cu norma întreaga la o instituție ... elenasuch elenasuch Buna ziua sunt bugetar lucrez cu norma întreaga la o instituție de teatru opera și opereta .Am avut categoria și treapta -2/5-ca nivel de salarizare in ... (vezi toată discuția)
Reducere venituri salariale? sunt cadru didactic și în 1.09.2017 ... elenaalbean elenaalbean Reducere venituri salariale? Sunt cadru didactic și în 1.09.2017 am revenit la catedra de profesor după 2 ani în care am fost detașata pe funcția de ... (vezi toată discuția)
Clarificare incadrare si drepturi salariale marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Pe scurt situatia se prezinta in felul urmator: Sunt persoana contractuala intr-una din primariile de provincie si chiar daca nu ma situez in ... (vezi toată discuția)