Buna ziua! Care pot fi consecintele pt cineva care a fumat marijuana cu 3 ore inainte de a se urca la volan? Metionez ca a mers pe interizis si d-asta l-au oprit. De asemenea, este la prima abatere, a fost cooperant si ii trecuse starea. Poate face puscarie?
Pedeapsa prevăzută de Codul penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta drogurilor este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda penală
Pedeapsa stabilita și modalitatea de executare vor depinde de o serie de elemente, cum ar fi: valoarea rezultatelor probelor biologice, concluziile expertizei medico-legale, atitudinea și comportamentul persoanei în cauză, gradul de colaborare cu organele de cercetare penală și circumstanțele personale ale celui cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența drogurilor.
Sunt sanse ca acesta sa primeasca o pedeapsa cu amanarea aplicarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei.
Trafic de droguri
nasotescu
buna ziua alex este numele meu, am si eu o intrebare f serioasa si astept un rasp cat mai curand daca se poate. Aam ajuns la politia dccot pentru ca mi sa ... (vezi toată discuția)