avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale precizez lucrarile se executa pe teritoriul Romaniei, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

precizez lucrarile se executa pe teritoriul Romaniei, de firma ...

precizez lucrarile se executa pe teritoriul Romaniei, de firma romaneasca urmand sa ceara o scrisoare de garantie de buna executie si mentenanta , emitent fiind o Banca din Spania

Alte discuții în legătură

Problema cu o scrisoare de garantie bancara vlaika ionela florina vlaika ionela florina Va rog sa-mi dati un sfat! Reprezint o societate si am semnat un contract de vanzare cumparare de produse de constructie cu o firma din Spania. Acestia, ... (vezi toată discuția)
In cazul unei scrisori de garantie pt lucrari de constructii, ... simoniuliana simoniuliana in cazul unei scrisori de garantie pt lucrari de constructii, emitent poate fi o banca care este din Spania, fara a fi inregistrat in Registrul BNR?, deci ... (vezi toată discuția)
Sgb si procedura insolventei manea 2 manea 2 m-am inscris la masa credala a debitorului X cu o creanta provenita dintr-un contract garantat cu scrisoare de garantie bancara. Pot acum sa execut SGB si ... (vezi toată discuția)