avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este ...

buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este posibil sa primesc acasa instiintare cu suma care trebuie sa o platesc pt taxa de timbru la contestatie executare silita. adica pana pe 28.02 2022 este posibil sa vina vreo instiintare ?
pe site-ul just.ro apare asa:
Şedinţe
24.03.2022
Ora estimata: 08:30
Complet: C 22
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:

28.02.2022
Complet: C 22 c.c. am .pr.
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

10.02.2022
Complet: C 22 C.C.
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 28.02.2022. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 10.02.2022.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 10.02.2022

am cerut ajutor pulblic pt taxa de timbru.
ideea este ca de la buftea se primesc scrisorile in asa fel incat sa nu rezolvi problema la timp, astfel sunt nevoita sa urmaresc tot ce scrie pe site si poate cu ajutorul dvs sa ma lamuresc de unele chestiuni.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare crysstianno crysstianno ªedinţe 01.10.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C2 Civil Fond Funciar Minori-Familie am. pr. Tip solutie: Solutia pe scurt: Document: ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)