avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut.Mi a fost suspendat permisul pe 90 de zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut.Mi a fost suspendat permisul pe 90 de zile pentru conducerea ...

Salut.Mi a fost suspendat permisul pe 90 de zile pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,09.Mi s a spus că pot să îl recuperez după 30 de zile daca promovez acel test, dar după ce l am promovat cei de la inspectorat mi au spus că perioada nu se poate reduce. Tind sa precizez că nu a avut loc niciun accident.
Cel mai recent răspuns: Rapidistu123 , utilizator 19:15, 11 Februarie 2022
Daca fapta s-a intimplat in ianuarie, iar examenul l-ati dat in februarie sa stiti ca politia s-a apucat de aplicat retroactiv noul cod rutier, prin care nu se mai acorda reducere atunci cind fapta se numeste "conducere sub influenta bauturilor alcoolice". Nu sunteti singurul in aceasta situatie. Gasiti pe forum discutii asemanatoare.
Un exemplu aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ok. Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda +suspendare carnet coducere anamariacelik anamariacelik buna ziua as fi recunoscator daca cineva m-ar sfatui cum trebuie sa procedez in cazul in care am fost depistat in trafic conducand dupa ce am consumat un ... (vezi toată discuția)
Daca pe data de 09 ianuarie mi s-a suspendat permisul de conducere ... florin0369 florin0369 Daca pe data de 09 ianuarie mi s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei maxime admise si pe data de 01 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto leonardy44 leonardy44 Buna ziua! se poare redobandi permisul auto,suspendat pt 90 zile , prin examen auto, ( reducerea perioadei de suspendare),motivul fiind alcoolemie 0.04% ... (vezi toată discuția)