avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Forma de organizare juridică - Specialist in parenting
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Forma de organizare juridică - Specialist in parenting

Buna dimineața!

Va rog mult sa mă ajutați cu cateva sfaturi. Am răscolit internetul si, din păcate, tot nu sunt pe deplin lămurită.

Vreau sa urmez un curs de specialist in parenting dar nu am background de psiholog, neavând facultatea de psihologie absolvită (dar sunt absolvent de studii superioare).
Din cate am înțeles, pentru a putea profesa in urma absolvirii cursului de specialist in parenting, aceasta facultate îmi este necesara pentru a putea deschide o forma de organizare juridică (PFA, de exemplu) - in urma cursului primesc o diploma care atesta participarea și cunoștințele dobândite.

Acum, întrebarea mea este, pot face un curs de formator (acreditat, normal) și ulterior (sau in paralel) cursul de specialist in parenting astfel încât să pot deschide o forma de organizare juridică? Daca da, pot deschide sub codul caen 8559 Alte forme de invatamant n.c.a.?
Sau am nevoie neapărat de facultatea de psihologie? Daca am nevoie de facultatea de psihologie, este suficientă diploma de licență?

In urma absolvirii cursului de specialist in parenting as dori sa pot susține atât seminarii/webinarii cât și să ofer consiliere 1:1.

Întreb pentru a ști încotro să mă îndrept :)

Va mulțumesc din suflet pentru timpul acordat.

Va doresc o zi minunata !
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2022
S.Roxana, utilizator

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret bucuresti 2008 nicolaeclaudiu nicolaeclaudiu Bună seara, Sunt secretară a unor şcoli din mediul rural, judeţul Bacău. În cadrul unităţilor şcolare sunt cadre care au absolvit USH, Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Autorizare curs web designer WebDesign WebDesign Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la o societate de tip SRL cu domeniu de activitate principal 6201-Activitati de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)