avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acreditare ANC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acreditare ANC

Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte :
1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma (adica daca am facultatea de contabilitate pot forma pe contabilitate si atat eu ca persoana? , evident daca am diploma de formator),
2.daca imi pot extinde activitatea de formare in functie de formatorii cu care pot avea un contract de munca/colaborare,
3. cat ma costa,
4.cat dureaza procesul de acreditare ANC(adica daca pot sa ma acreditez imediat sau dureaza mai mult in functie de anumite dovezi sau activitate)
Cel mai recent răspuns: usser123 , utilizator 12:00, 8 Iulie 2014
O parte din raspunsuri le puteti gasi aici

[ link extern ]

In cazul in care nu il gasiti puteti contacta ANC la datele de contact din aceeasi pagina din site.
Multumesc pentru info.
As vrea sa mai stiu totusi daca eu imi infiintez o firma cu cod CAEN 8559 - ,,Alte forme de invatamant n.c.a." si nu e acreditata ANC, ar trebui sa fie certificata/acreditata de un alt organism/institutie ?
Si eu in calitate de formator cu firma sc ... srl care nu este acreditata ANC sau de alt timp de organism pot sa formez in orice domeniu?
Nu ma controleaza nimeni
Pentru a organiza cursuri de formare firma cred ca trebuie sa fie acreditata deoarece elibereaza niste certificate de calificare..
Da dar daca nu elibereaza ceritificate de calificare, ci doar o diploma de participare - pt un curs X, mai ales daca ele nu sunt strict pe un anumit post - de exemplu cum sunt cele de expert achizitii publice, formator etc. pt acestea exista incadrare cor si etc. Dar de exemplu pt cele de dezvoltare personala sau mai stiu eu ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Autorizare srl furnizor formare profesionala ideidetop ideidetop Sunt SRL si doresc sa ma autorizez ca furnizor de formare profesionala. Mentionez ca printre codurile CAEN am si 8559 - Alte forme de invatamant. Intrebarea ... (vezi toată discuția)