avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare SRL furnizor formare profesionala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare SRL furnizor formare profesionala

Sunt SRL si doresc sa ma autorizez ca furnizor de formare profesionala.
Mentionez ca printre codurile CAEN am si 8559 - Alte forme de invatamant.
Intrebarea mea: care este actul normativ care reglementeaza aceasta autorizare?
Mentionez ca subsemnatul, in calitate de administrator al acestui SRL, detin certificat de formator.

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2014
ideidetop, utilizator
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:04, 16 Februarie 2014
Dvs va trebui sa autorizati/acreditati programele de formare pe care doriti sa le desfasurati in cadrul societatii. Adica, pentru fiecare program de formare se intocmeste cate un dosar, conform cerintelor ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), se plateste o taxa stabilita tot de ANC, dupa care, daca documentele sunt conforme cu standardele ocupationale si cu procedurile ANC, veti obtine acreditarea programelor de formare. Astfel veti putea organiza cursuri si veti putea emite certificate recunoscute, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Desfasurare curs - autorizatii speciale? dan_2016 dan_2016 Buna ziua, Am infiintat un SRL ce are drept misiune dezvoltarea competentelor digitale. In prima etapa nu doresc autorizarea la ANC datorita dosarului care ... (vezi toată discuția)