avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Desfasurare curs - autorizatii speciale?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Desfasurare curs - autorizatii speciale?

Buna ziua,
Am infiintat un SRL ce are drept misiune dezvoltarea competentelor digitale.

In prima etapa nu doresc autorizarea la ANC datorita dosarului care mi se pare mult prea complex si care nu este o prioritate in acest moment.
Intrebarile mele sunt:

1. sunt necesare de autorizatii speciale, alte autorizatii si care ar fi ele pentru a desfasura activitatea? exista cod caen 8559 pentru alte forme de invatamant, eu am diploma de formator si o alta diploma pe partea tehnica ambele obtinute prin cursuri acreditate ANC.

2. la inceputul cursului, trebuie tinuta si consemnata protectia muncii, plan in caz de incendiu, protejare in cazul in care se intampla ceva pe drumul spre cursuri, etc?

Cusurile se tin la sediu intre 5 si 10 persoane.

Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
dan_2016, utilizator

Alte discuții în legătură

Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Autorizare srl furnizor formare profesionala ideidetop ideidetop Sunt SRL si doresc sa ma autorizez ca furnizor de formare profesionala. Mentionez ca printre codurile CAEN am si 8559 - Alte forme de invatamant. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Firma pentru organizare de cursuri neacreditate Mihaela1_a Mihaela1_a Buna Ziua, doresc sa infiintez o firma care sa se ocupe de organizarea de cursuri de patiser. Diplomele eliberate nu vor fi avizate de ANC ( Aut. Nationala ... (vezi toată discuția)