avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, De lângă proprietatea mea incepe o panta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, De lângă proprietatea mea incepe o panta destul ...

Buna ziua,
De lângă proprietatea mea incepe o panta destul de abrupta, Până acum nu a fost nici o problema, fiindcă pe acest teren erau plantați pomi. Acum urmează să se construiască o casă , proprietarul vrea sa traseze terenul. Între noi exista gard de plasa sudata construit de mine. El a început să niveleze terenul aducând pământ în spatele gardului și chiar pe gard. Acest pământ fără un zid de susținere o sa intre la mine și o să dărâme gardul. Exista o lege prin care îl pot obliga să construiască un zid de susținere?

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul din cauza unui gard Alina 30 Alina 30 Buna seara , am o mare dilema : in urma cu 6 ani am cumparat o casa . Vecinul meu din stanga are construita o bucatarie + hol cu unul dintre pereti( cei in ... (vezi toată discuția)
inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)