avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema vecin - racordare canalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema vecin - racordare canalizare

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: am obtinut un aviz de racordare la canalizare, cu acceptul notarial al fostului vecin pentru traversare teren. Acesta a vandut terenul si racordarea mea s-a facut dupa vanzare, noul vecin spunand ca-si asuma ce a semnat fostul.

Acum dupa ceva vreme m-am pomenit ca isi reamenajeaza curtea si imi intrerupe canalizarea spunand ca e dreptul lui.

Am urmatoarea intrebare: este in vreun fel obligat de lege sa respecte ce a semnat fostul proprietar, si daca da, unde gasesc acest lucru in legislatie?
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2022
Panciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Canalizare comuna a doua case,blocare acces un proprietar Mirela-Monica Ilea Mirela-Monica Ilea Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in anul 2012 am realizat racordarea casei mele la canalizarea orasului. Proiectul tehnic al Companiei de Apa a ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord vecini pentru racordare la curent biberul biberul Buna, in ce conditii furnizorul de electricitate poate face o lucrare pe un drum comun cu peste 25 de proprietari, pentru racordarea unui proprietar fara sa ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare cladire istorica centru vechi roman111 roman111 Detinem proprietate apartament intr-un ansamplu de cladiri istorice, la etajul 1. Jos se afla un spatiu comercial iar proprietarul lui detine si apartamentele ... (vezi toată discuția)