avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Închidere subcont persoana juridica....
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Închidere subcont persoana juridica....

Buna seara. Va rog mult sa mă ajutați cu următoarea problema. Anul trecut am deschis un subcont bancar pe cif-ul sindicatului, pt una dintre grupele sindicale fara personalitate juridica. Acum vrem să-l închidem, de comun acord cu grupă sindicală, banii urmând să ajungă la cei care i-au depus (grupă sindicală). Cum se poate face acest lucru legal, dpdv contabil? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

deschidere cont bancar pentru profesie liberala dragoscosmin23 dragoscosmin23 Buna ziua. Sint medic si am obtinut de la Administratia Financiara certificatul de inregistrare fiscala sub forma: Nume Prenume- Medic CNP: ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de bani de la directia de finante si directia de sanatate,dupa decesul titularului pfa-persoana fizica autorizata elina20099 elina20099 Buna seara. In luna iunie , anul trecut, din pacate ,tatal meu a decedat.El detinea un PFA ,pentru care eu am imputernicire in contul lui bancar. ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl-amenda Jonbah4 Jonbah4 Buna seara! Ajutati ma va rog sa inteleg daca e corect sau daca se poate regla ceva! Ma chinui sa închid un SRL,am nevoie de certificatul fiscal,dar se pare ... (vezi toată discuția)