avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am 59 ani si lucrez legal de 18 in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am 59 ani si lucrez legal de 18 in strainatate. Pana ...

Buna ziua,
Am 59 ani si lucrez legal de 18 in strainatate. Pana in 2001 am lucrat 21 ani in grupa a doua in Romania. Acum vreau sa solicit pensia anticipata/limita de varsta pentru cei 21 ani lucrati in Romania, dar din cate am citit nu am anii suficienti de contributie. Intrebarea mea este daca se poate completa cu perioada lucrata in strainatate fara ami afecta finanaciar atat pensia din Romania cat si cea din strainatate care urmeaza sa o primesc la varsta de 67 ani. In aceasta situatie pot continu sa lucrez in strainatate?
Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Virsa de pensionare mona m mona m sunt nascuta in 18 martie 1953(femeie) stagiu de cotizare 24 ani si 5 luni , ultima angajare 2001 +pensie boala de 6 luni. care ar fi virsa de a iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am 18 ani lucrați in românia, din care 8 ani grupa ... George Oldman George Oldman Bună ziua! Am 18 ani lucrați in România, din care 8 ani grupa 1 si 4 ani grupa 2. Am 60 de ani. Pot beneficia de iesire la pensie anticipat? Va ... (vezi toată discuția)
Pensionare mitrofanfelicia18@gmail.co. mitrofanfelicia18@gmail.co. Soțul meu împlinește in iulie 58 de ani, lucreaza din 1983 la o întreprindere de stat care în 2006 a fost cumpărată de o firma de produse sanitare din ... (vezi toată discuția)