Bună ziua, as dori sa întreb cum as putea sa radiez o mașină fără acte și sa nu mai plătesc impozit pe ea? Menționez ca mașina a fost trimisa cu platforma la dezmembrări iar actele mașinii au fost uitate în torpedoul mașinii iar cei de la dezmembrări nu mi-au trimis dovada precum ca mașina este dezmembrată?
Fara actele masinii si dovada dezmembrarii nu veti putea radia masina din circulatie si nici nu o puteti scoate de la plata impozit. Pentru o masina chiar nefolosita se plateste RCA.
Eu stiam ca se poate da o declaratie pe proprie raspundere la notar in care spuneti ca masina nu mai exista...
Plus ca ar trebui sa gasiti si la primarie un set de copii ale actelor.
La politie, pentru radierea din circulatie sunt necesare: certificatul de inmatriculare, cartea tehnica a masinii si documentul de dezmembrare. Toate documentele in original. Se opresc de catre politie.
Primaria scoate masina de la impozit numai in baza documentului de radiere emis de politie. In mesajul initial se vorbeste de radiere si scoatere de la impozit, nu numai de scoatere de la impozit.
Remat dacia 1300
alecumihai
Buna ziua. As avea cateva lamuriri in legatura cu radierea unei masini, scoaterea ei din evidentele politiei si primariei.
Mai exact, am o Dacia 1300, a ... (vezi toată discuția)