avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : vreau ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : vreau sa imi deschid ...

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : vreau sa imi deschid o clatitarie unde sa produc si gofre dar sa vand si o apa un suc o cafea si alte dulciuri ambalate. Ce cod/ coduri caen principale mi ar fi necesare? Mentionez ca produsele nu se vor servi acolo ci in sistem to go ! Multumesc mult
Zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Cod caen si autorizatii DincaMircea DincaMircea Buna ziua, Intentionez sa imi deschid un coffee shop micut, fara mese sau scaune doar cu servire \"to go\" in care voi vinde cafea, croissante cu unt, ... (vezi toată discuția)
Avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea Gabriela VP Gabriela VP buna am un srl care are ca activitate principala constructiile si acum as vrea sa deschid un punct de lucru, un chiosc in care se vand doar bauturi pe baza de ... (vezi toată discuția)