avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Dealer auto SH, fiscal cerut de drpciv Cluj
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Dealer auto SH, fiscal cerut de drpciv Cluj

Dealer auto SH cu cod CAEN 4511. Am vandut o masina catre o persoana fizica din Cluj cu factura pe care era mentionat faptul ca masina este fond de marfa. I-am dat actele masinii, factura, copie dupa CUI. Persoana respectiva si-a facut RAR-ul, a impus masina pe el la primarie in baza documentelor mentionate mai sus dar la politie ii cere fiscal de la mine. Ce pot face in situatia de fata? In Timisoara nu am avut problema asta la masini vandute.

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)
Obligativitate certificat fiscal auto la vânzare? adrburcea adrburcea Buna ziua ! Întâmpinam următoarea problema: Suntem dealeri auto(numai import Sh) iar la vânzare , o parte din clienti ne solicita certificat fiscal și ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala pentru autoturism achizitionat de firma cu cod caen 4511 mariantuca mariantuca Buna ziua, am intampinat o problema pentru un autoturism achizitiona din Belgia. Istoric. Pe data de 10.05.2012 firma X... intreprindere indoviduala cu cod ... (vezi toată discuția)