Fiul meu absolvent fara licenta la snspa Bucuresti,incearca inca din 2018,de cand a finalizat facultatea de adminisratie publica,sa si sustina licenta si sa finalizeze aceasta facultate. Desi a facut mai multe proiecte uneori fara a fi indrumat,nu a putut finaliza.Anul acesta a primit nota 5 la proba scrisa,a facut contestatie,dar nici nu s-a luat in calcul,mai mult facuse cerere de sustinere a licentei la alta facultate,dar nici aceia nu a fost luata in calcul,astfel ca nici nu poate finaliza acolo unde a invatat nici nu poate sustine examenul in alta facultate cu acelasi profil.
Consider ca este un abuz ,cred ca e vorba de o razbunare:in primul an de facultate a fost cooptat intr-in proiect,neprimind subventia din proiect, m-am adresat profesorului care l-a cooptat in proiect,ca mai apoi,la indrumarea acestuia,coordonatoarei proiectului,vrand sa lamuresc aceasta problema,deoarece atunci cand facea practica in spania,a venit un mesaj de la banca,cum ca trebuie sa schimbe cardul,pe care-l indicase in proiect.
M-am adresat coordonatoarei de proiect ,in scopul unei lamuriri firesti, binenteles ca aceasta a considerat altceva,din mesajele d-ei ,in care jigneste copilul,reiese acest lucru.eu uitasem aceasta intamplare, insa acum cand am urmarit mai indeaproape acest lucru,mi-am dat seama ca unii profesori universitari, ce colaboareaza cu coordoonatoarea de proiect,se razbuna!
A schimbat mai multi profesori, dar tot degeaba.Nu mi pot imagina cum intr-o tara democrata se poate intampla asa ceva,cum unii profesori universitari, pot apela la lucruri josnice,cum prin demersurile lor pot schimba destinul unui tanar.Fiul meu e demoralizat,din aceasta cauza,va rog sa-mi spuneti cum pot rezolva eu ca mama aceasta situatie
Cred ca este un abuz,prin care se încalcă atât principiile Cartei SNSPA,cat si cele din Constitutie si Legea Invatamantului
Multumesc!