avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei judecatorii ...

Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei judecatorii te adresezi?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 18:01, 23 Februarie 2022
Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.
Buna seara!
Instanta competenta este judecatoria in circumscriptia careia are DSP Ilfov sediul.
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru procesele-verbale emise de DSP Ilfov, competenta pentru solutionarea contestatiei apartine Judecatoriei Sector 1 Bucuresti.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
Buna ziua. Inteleg ca, odata cu depunerea contesatiei impotriva amenzii date de DSP Ilfov, se suspenda executarea amenzii. In cazul in care solutionarea NU va fi una pozitiva, va mai fi posibila plata a jumatate din minim? Am primit amenda de 3000 Ron, cu posibilitate de plata in 15 zile jum din minim, adica 1000 Ron. O sa contest procesul verbal!!! Dar nu imi dau seama daca in cazul in care statul nu va fi in favoarea mea, voi mai avea posibilitatea sa platesc jumatate sau se va aplica amenda intreaga de 3000 ron? Va rog ajutati-ma, nu am experienta amenzilor,,, sunt un bun cetatean, pe care pe zi ce trece simt ca acest stat nu il merita ....
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
NataliaR, utilizator

Alte discuții în legătură

unde se poate depune contestatie ... marinella1759@yahoo.com marinella1759@yahoo.com Buna seara, As dori sa intreb unde se poate depune contestatie la amenda primita conform Art.4 alin.1 din OU 129/2021,privind implementarea formularului ... (vezi toată discuția)
Amenda plf Miha111 Miha111 Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii referitoare la contestarea unei amenzi plf? (vezi toată discuția)
Incepe activitatea la tribunalul ilfov Roland Mindrila Roland Mindrila Tribunalul Ilfov, cu sediul in orasul Buftea, judetul Ilfov si-a inceput activitatea pe 1 noiembrie 2011. Tribunalul cu adresa in Str. Stirbei Voda nr. 24, ... (vezi toată discuția)