avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, eu și sora mea urmează să dezbatem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, eu și sora mea urmează să dezbatem succesiunea după ...

Buna seara,eu și sora mea urmează să dezbatem succesiune după decesul părinților,asupra unui apartament pe care ulterior dorim să-l vindem.Intrebarea mea este,in ce măsură o putem face dat fiind faptul că sora mea este executata silit pentru o datorie la banca.Mentionez că în momentul de față ea nu deține alte bunuri și nici venituri.Cand ea va deveni moștenitori de drept,firma de recuperări va putea să interzică vânzarea apartamentului? Va mulțumesc, anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Pretentii asociatie proprietari - proprietar decedat AOana C AOana C Buna ziua. Tatal meu a decedat in septembrie 2016. Am vazut acum pe portal.just.ro ca Asociatia de proprietari de care apartinea cu locuinta pe care o avea ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri imobile FlorinG81 FlorinG81 Bună seara! Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns în ceea ce privește problema de mai jos. În 2014 mama mea a decedat, cu doi ani înainte ... (vezi toată discuția)