avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mi s-a aprobat dosarul de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mi s-a aprobat dosarul de pensionare anticipata parțială ...

Bună ziua. Mi s-a aprobat dosarul de pensionare anticipata parțială in iunie 2021, dar nu am activat inca pensia deoarece, datorită unor condiții favorabile intervenite ulterior, mi-am putut păstra locul de muncă. La activarea pensiei se va ține cont de majorarea punctului de pensie din anul 2022 sau va rămâne cea calculată conform valorii punctului de pensie din 2021?
Mulțumesc,
Luminița Bailicenco
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:35, 23 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Majorarea valorii punctului de pensie se aplica din oficiu la toate pensiile, chiar si la cele nepuse in plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a ... b26ddg b26ddg Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a Saptamana viitoare pot sa.mi depun dosarul pt pensie la limita de varsta (cu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si ... ciprian baranceanu ciprian baranceanu Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si se pune in aplicare? (vezi toată discuția)