avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea garantiei 449/2003
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea garantiei 449/2003

poate fi pus la vanzare un produs care are garantia anulata de catre serviceul autorizat?
daca un vanzator reduce semnificativ pretul unui produs cu garantia anulata si il vinde la un pret modic;ofera termen de retur de 14 zile;poate scrie pe factura :"produs fara garantie"
si daca se strica....clientul(prin ANPC)Poate sa ma oblige sa il repar pe aceasta lege?
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2022
unombun, utilizator

Alte discuții în legătură

Perioada reparatie telefon depasia ciprian.ivan ciprian.ivan Buna ziua, La data de 15.09.2020 am trimis un telefon catre reparatie. Am apelat la cei de la evoMAG, deoarece de la ei am procurart acest telefon si era ... (vezi toată discuția)
Produsul neraparat in 15 zile - am dreptul sa cer inlocuirea acestuia cu unul nou? Andrei_Dan_S Andrei_Dan_S Salutare, am o situatie legata de un produs defectat si trimis in service, care in prima faza mi s-a transmis ca pisele pentru reparatie vor ajunge in data ... (vezi toată discuția)
Retur produse laky laky Buna ziua. Cu respect va adresez rugamintea de a ma indruma in urmatoarea problema. Am cumparat un produs si dupa numai 8 zile de utilizare acesta s-a ... (vezi toată discuția)