avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obtinere cetatenie americana prin tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obtinere cetatenie americana prin tata

buna ziua stimata comunitate

va rog sa ma ajutati cu niste clarificari in legatura cu posibilitatea obtinerea cetateniei americane de catre fiul meu.
Dupa divortul de tatal lui, acesta s-a recasatorit si are cetatenie si rezidenta in America de mai bine de 15 ani . Baiatul nostru are acum 20 de ani si as dori sa stiu daca exista posibilitatea sa obtina cetatenia americana prin tatal lui si care sunt pasii de urmat in acest demers.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: maria.dinca , utilizator 11:27, 25 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie americanã Kiada18 Kiada18 Buna ziua, Tatal copilului meu, cetățean american dorește ca fiul nostru sa aiba si cetatenie americană. In condițiile in care noi suntem ... (vezi toată discuția)
Divort in america dintre un cetatean roman (resident) si un cetatean cu dubla cetateanie americano-roman marjana_04 marjana_04 Buna ziua, Sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean cu dubla cetatenie. Este roman dar a primit si cetatenie americana. Casatoria s-a incheiat in Romania ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane pentru copil nascut in sua ilie0001 ilie0001 Buna ziua, Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie: Am baiatul in SUA, are si cetatenie romana si americana. Acum are un copil nasut in America (mama ... (vezi toată discuția)