avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă un soț și o soție sunt în cursul unui proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă un soț și o soție sunt în cursul unui proces de divorț ...

Dacă un soț și o soție sunt în cursul unui proces de divorț în instanță, iar soțul intră într-o relație cu o altă femeie pe timpul acestui proces, acest fapt contează în stabilirea vinovăției la finalul procesului, având în vedere că procesul era deja început și erau depuse atât cererea de divorț cât și cea reconvențională?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 27 Februarie 2022
Divorțul este o decizie personala, și soțul și soția pit deveni călugări SUA bisexuali, nu are nici o relevanta motivul divorțului, asa ca nu contează absolut deloc.
Dorim sa divorțat și punct
Îmi cer scuze, dar nu mi-ați răspuns la întrebare.
Voiam să știu dacă relația respectivă contează în stabilirea vinovăției la finalul procesului.
Nu are nici o relevanță ce face fiecare soț, după depunerea cererii de divorț la instanță.
Puteți divorța și amiabil, fără să aruncați vinovății unul asupra celuilalt.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
motivele sunt cele expuse in cerere, nu se mai poate veni cu motive noi, nu mai conteaza ce se intampla dupa depunerea cererii de divort,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort avantaje mirelba mirelba Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa ... (vezi toată discuția)
Divort ... probe in proces valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am si eu o intrebare in legatura cu un proces de divort... Doi soti convin ca nu mai pot continua casatoria si hottarasc sa divorteze. El ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)