avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat ...

Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca zgomotul creste nivelul de adrenalina si cortizol inhiband astfel secretia de melatonina care produce somnul noaptea.
Ei si cei care trebuiau sa ma protejeze de faptele companiei respective s-au folosit de nestiinta mea in ceea ce privesc procesele biologice de mai sus pentru a ma numi bolnav mintal a ma ameninta cu internarea si tratamentul fortzat si a isi continua infractiunea de vatamare a sanatatii si a vietii cu zgomot.
Cu siguranta ati auzit in magazinul alimentar sloganul gandeste sanatos ori cel mai bine cheltuit leu si reclama cu strigate isterice ale unei femei care spune unui barbat ca doar tu il VEZI si doar tu il AUZI sau vizita acelui domn la psiholog care ii face "oferta" de a il trimite la psihiatru daca nu accepta sa straiasca cu leul "animat"
Au un mare tupeu infractional de a fi facut acele reclame insa s-au oprit la timp cu ele fiindca am cerut asta in scris.
In acest moment viata mea este sub 50 procente ca gandire si sanatate energie practic nu mai pot sa ma misc suficient cat sa am grija de mine.
Procesul este iminent insa nu mai am gandirea de acum cativa ani inainte sa incerce sa ma ucida cu zgomot dupa ce am depus plangere penala.
Eu fizic nu ma mai spal nu imi pot face curat abia mananc si merg la toaleta . Este foarte grav ce mi-au facut .
Caut avocat cu comision la succes.
Le cer REPARAREA INTEGRALA A PREJUDICIULUI cu evaluare stiintifica autorizata a costurilor.

Cel mai recent răspuns: Constantin3 , utilizator 12:06, 17 Martie 2022
Nu sunt operabile decat verificarile autoritatilor in domeniu,verificarea inginerului autorizat daca nu vine din partea unei autoritati acreditatea nu are valoare juridca
Inginerul in cauza a eliberat document legal pentru concluziile verificarilor??
Sesizati oficial comisariatul garzii de mediu care detine in dotare baza tehnica si are autoritatea sa elibereze document legal
Nu va pot raspunde fiindca raspunsul meu ar ajuta faptuitorii sa isi acopere faptele.

Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
Constantin3, utilizator
Au un mare tupeu infractional de a fi facut acele reclame insa s-au oprit la timp cu ele fiindca am cerut asta in scris.

sunt convinsa ca nu de asta s-au oprit si nici nu stiu daca au oprit si nici nu conteaza pt ca nu ale ava fac rau.
Cu ce fac zgomot totusi ?
unde locuiti dvs, la ce distanta de mega ?
cum ati ajuns sa nu va mai spalati de la zgomot ?

eu stau intr-un careu si intr-adevar ma enerveaza maxim zgomotul de tras lazi din camioane, de impins rastelele alea de fier, zgomotul e amplificat in acel careu si se intampla si la 6 diminieata uneori, dar nu e un zgomot permanant si de aici pana sa ajungeti cu sanatatea in pioneze, inseamna ca ati stat cu urechea palnie pe zgomote, ca daca ati fi avut activitate, cu plecari de acasa peste zi, nu ajungeati asa.
dat-i in judecata si cereti despagubiri, iar daca cumva prin absurd castigati, izolati-va o camera ca aia in studiourile muzicale.

ati deschis mai multe subiecte pe aceasta tema, nu mai deschideti ca e interzis prin regulament.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
Fac zgomot cu trantit de lazi de paine si legume la rafturi care se afla sub apartamentul meu si cu rastelele in care aduc acele lazi inainte sa le goleasca si tranteasca si cu altele.

Am rugat un vecin sa lase un cartof sa cada nu o lada si se aude un singur cartof cand cade.

daca va deranjeaza zgomotul unui cartof care cade pe jos, inseamna ca nu v-ar ajuta sa schimbati locuinta cu alta similara in alt bloc pt ca la bloc mai scapa cate un vecin, o oala, o farfurie, o jucarie...
Nici la casa in stanu va ajuta sa va mutati, ca lumea mai lucreaza prin curte si se mai aude o drujbaetc
solutia e sa va mutati in munti sau sa va izolati ermetic o camera.

Alte discuții în legătură

Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii adina01 adina01 Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)