avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua. Doresc sa înființez un SRL pentru ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua. Doresc sa înființez un SRL pentru servirea băuturilor ...

Buna ziua. Doresc sa înființez un SRL pentru servirea băuturilor alcoolice/non-alcoolice la evenimente ( petreceri private, nunți) sub forma unui cocktail bar. Ce cod Caen credeți ca se potrivește cel mai bine ? Am găsit 5630, 5621, 9329.

Alte discuții în legătură

Dilema cod caen 5630 autorizatie dsv dariuscoro dariuscoro Buna ziua, As dori si aprecia parerea dumneavoastra privind urmatoarea dilema. Doresc sa deschid o societate (SRL) cod CAEN 5630 in vederea prestarii de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru anumite activitati roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare mi-am deschis o intreprindere indiv. ce cod caen imi trebuie pt a organiza nunti cu meniul meu complet ca si restaurant la ... (vezi toată discuția)
Caen pentru un club / lounge bulanmaster bulanmaster Buna, As avea o intrebare si anume: Sa presupunem ca exista o firma S.C. Xxxxxxx S.R.L. Aceasta firma are ca domeniu de activitate principala organizarea ... (vezi toată discuția)