avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara!As avea nevoie de mai multe răspunsuri.Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara!As avea nevoie de mai multe răspunsuri.Am cunoscut ...

Buna seara!As avea nevoie de mai multe răspunsuri.Am cunoscut o fata din Africa(Uganda) și vreau sa ii trimit invitație ca ea sa poată primi permis de ședere.Care ma poate lămuri unde trebuie sa merg,cât durează procesul?multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Viza pentru cetatean strain aflat in uganda Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua.Stiu ca nu este forumul potrivit pentru ce vreau eu sa stiu dar nu am primit raspunsuri in alta parte.Poate ma puteti ajuta dvs.Vreau sa trimit o ... (vezi toată discuția)
Permis conduccere suspendat - de unde il pot ridica AlexNGR AlexNGR Buna ziua, Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de ... (vezi toată discuția)
Depasire linie continua csat csat Buna seara,as avea nevoie de un sfat,desi mai bine zis o lamurire ,pentru cazul meu.Circuland inspre Brasov ,m-a oprit un agent rutier care mi-a spus ca am ... (vezi toată discuția)