avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Vreau sa vand un teren extravilan care e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Vreau sa vand un teren extravilan care e supus legii ...

Buna ziua. Vreau sa vand un teren extravilan care e supus legii preemptiunii. In cele 45 zile de la depunerea ofertei de vanzare a intervenit un preemptor cu Comunicarea....( arendasul) pentru a cumpara terenul. Dupa expirarea celor 45 zile de la depunerea ofertei de vanzare am primit de la DAJ un aviz final cu ajutorul caruia mi s a spus pot vinde terenul la arendas. Problema e ca notarul imi cere de la primarie si 2 procese verbale de incheiere a preemptiunii si de finalizare a procedurii. Cei de la primarie imi spun ca aceste procese verbale se elibereaza in situatia in care nu intervine in cele 45 zile lucratoare nici un preemptor, respectiv in alte 30 zile calendaristice nici un cumparator. Care-i adevarul? Sunt bulversata! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)