avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Plafonare preturi gaze naturale
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Plafonare preturi gaze naturale

Buna seara. Va solicit o clarificare cu privire la plafonarea preturilor la gaze naturale. Am primit o oferta de la firma cu care avem contract, valabila incepand cu 01.04.2022, cu preturi de 5 ori mai mari decat valoarea actuala. Am vazut la stiri ca s-a plafonat pretul gazelor naturale nu numai pana in aprilie ci inca un an in plus. Am cautat pe net dar n-am gasit vreo ordonanta de urgenta care sa ateste aceasta. Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista astfel de ordonanta, care este aceasta si eventuale recomandari in privinta a ce e de facut. Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
Jenu68, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am întâmpinat următoarea problemă : firma de ... cris1812 cris1812 Bună ziua! Am întâmpinat următoarea problemă : firma de instalații gaze naturale, după îndelungi așteptări(de aproape 3 ani) a instalat coloana de ... (vezi toată discuția)
Valoarea estimata a unei lucrari - subevaluata de proiectant! mada_ladybird mada_ladybird Exista vreo lege - pentru a solicita autoritatii contractante reevaluarea unei lucrari, valoarea estimata a acesteia fiind subevaluata de catre proiectant! (vezi toată discuția)
Oug 27/2022 energie electrică sile70000 sile70000 Buna ziua, Ma puteti, va rog, lamuri in legatura cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 27/2022? Fac parte din categoria clientilor casnici al caror ... (vezi toată discuția)