avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am întâmpinat următoarea problemă : ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am întâmpinat următoarea problemă : firma de ...

Bună ziua! Am întâmpinat următoarea problemă : firma de instalații gaze naturale, după îndelungi așteptări(de aproape 3 ani) a instalat coloana de gaze pe scara și gazele in apartamente. La semnarea contractului, în 2018, au ofertat anumite preturi și faptul că se vor ocupa de obținerea autorizației de construcție pentru coloana de gaze de pe scara. La finalizarea lucrărilor, în decembrie 2020, ne-au anunțat că trebuie ca noi, locatarii, să obținem autorizația de construire a coloanei pentru a fi în legalitate. În plus, între timp, au modificat preturile practicate fără a ne anunța cu privire la acest aspect, astfel încât prețul ofertat initial-1650 lei/apartament, respectiv 2600 lei pentru instalația pe scară, au devenit 1850 lei/apartament și 2800 lei pentru instalația pe scara. Ce este de făcut in privința autorizației de construire a coloanei de gaz și în privința preturilor modificate, care nu au fost aduse la cunoștința beneficiarilor? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:03, 21 Iunie 2021
Dati in judecata firma respectiva pentru nerespectarea contractului.
Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal - pentru autorizare construire coloana gaz in scara de bloc BURLACU52 BURLACU52 Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Este necesara obtinerea autorizatiei de construire pentru instalatia de utilizare (coloana de gaze )de pe casa scarii? mioara_gheorghe mioara_gheorghe Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Racordarea gaze!!! Ciobanu Daniel Ciobanu Daniel Doresc să vă aduc la cunoștință următoarea situație cu care mă confrunt. În data de 25.05.2005, am achiziționat un apartament. În anul 2012,pe ... (vezi toată discuția)