buna la toti!!;)
as vr sa va spun ca ma avut neplacerea sa dau si eu acest examen care ,sincer nu mi s-a parut corect ,intrucat nu numai k grilele erau date in mod interpretativ ,dar,au fost si gresite,(nu toate),prin urmare eu sunt ff dezamagita de acest examen.Credeam ca este un examen pt oameni pregatiti nu pt oameni care ghicesc raspunsul si devin audit de justitie.Sincer imi pare ff rau ca am dat si imi pare ff rau ca am invatat atat timp si am sacrificat f multe pt acest examen.Personal,cred ca ar trebui schimbata modalitatea de examinare sau,sa armana asa dar sa fie grile precise si fara tot felul de interpretari!!!Nu sunt de acord nici cu "coloratul "patratelelor,de park am fi la scolil primare.Poate ca are si acest colorat un sens al lui pe akolo pe undeva dar,totusi,inca nu suntem domnilor la niveluyl celor de la Harvard,USA,sau mai styu eu ce Universitate faimoasa!!Poate am fost si eu de vina ca nu am fak toate grilele bn ,insa la punct cu care am picat nu cred ca am gresit atat!! Aaa,,, si sa va mai spun ceva:sa styti ca nu toti care dau acest examen au posibilitatile materiale necesare chiar si pt inscriere pt ca oameni buni,unii lucreaza in timpul anului sa stranga si ei ak pt taxa si pt ce mai trb,, nu ste asa de usor ,insa cand ajung fata in fata cu intrebarile isi doresc sa nu fi dat ,,va spun eu..!!Va multumesc si sper ca nu am jign pe nimeni si dak am jignit rog sa mi se accepte scuze.....!!!;)