avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grile inm 2006
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grile inm 2006

cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari....
Cel mai recent răspuns: IANCU ALINA , Avocat 10:24, 25 Iunie 2007
da asa este. iti dau drep[tate si chiar mai mult de atat:)...
felis, esti si tu printre cei care au dat examneul "minunat"?:)
da. l-am dat si eu. si in mod sigur ma aflu si printre cei care l-au picat. nu incerc sa-mi fac nici o iluzie...
buna la toti!!;)
as vr sa va spun ca ma avut neplacerea sa dau si eu acest examen care ,sincer nu mi s-a parut corect ,intrucat nu numai k grilele erau date in mod interpretativ ,dar,au fost si gresite,(nu toate),prin urmare eu sunt ff dezamagita de acest examen.Credeam ca este un examen pt oameni pregatiti nu pt oameni care ghicesc raspunsul si devin audit de justitie.Sincer imi pare ff rau ca am dat si imi pare ff rau ca am invatat atat timp si am sacrificat f multe pt acest examen.Personal,cred ca ar trebui schimbata modalitatea de examinare sau,sa armana asa dar sa fie grile precise si fara tot felul de interpretari!!!Nu sunt de acord nici cu "coloratul "patratelelor,de park am fi la scolil primare.Poate ca are si acest colorat un sens al lui pe akolo pe undeva dar,totusi,inca nu suntem domnilor la niveluyl celor de la Harvard,USA,sau mai styu eu ce Universitate faimoasa!!Poate am fost si eu de vina ca nu am fak toate grilele bn ,insa la punct cu care am picat nu cred ca am gresit atat!! Aaa,,, si sa va mai spun ceva:sa styti ca nu toti care dau acest examen au posibilitatile materiale necesare chiar si pt inscriere pt ca oameni buni,unii lucreaza in timpul anului sa stranga si ei ak pt taxa si pt ce mai trb,, nu ste asa de usor ,insa cand ajung fata in fata cu intrebarile isi doresc sa nu fi dat ,,va spun eu..!!Va multumesc si sper ca nu am jign pe nimeni si dak am jignit rog sa mi se accepte scuze.....!!!;)
oricum voi incerca si la anul!!!! sper sa se schimbe ceva in aceasta tara si in acest domeniu!!!:)

Alte discuții în legătură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2007 mikesid mikesid Astept parerile voastre si zvonurile nascocite sau nu de buni sau rai voitori, viitori candidati la examenul de admitere in cadrul INM (vezi toată discuția)
Inm =dezamagire totala crissya crissya e prima oara cind dau admitere la inm si ultima.Dezamagire toatala 6 grile anulate din cauza dificultatii? Oare cind s au intocmit testele nu se stia asta,nu ... (vezi toată discuția)