avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt pacient oncologic, am 308 zile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt pacient oncologic, am 308 zile concediu medical ...

Bună ziua! Sunt pacient oncologic, am 308 zile concediu medical pe cond oncologic 14, in continuare.
Pe luna februarie nu am putut ajunge la București sa ridic CM, urmând sa merg pe 11 martie, sa ridic concediul medical pe februarie și martie.
Angajatorul îmi spune, ca nu ma va plăti, ca nu are documentul. Medicul îmi spune, ca poate acorda retroactiv, pana la 2 luni. Va rog sa ma lămuriți. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație legata de depășirea concediului medical fara avizarea comisiei de expertiza a muncii. Sunt ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)