avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta pensionare în armata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta pensionare în armata

Bună seara,
Tatăl meu este născut în 58 și a lucrat 24 de ani și 6 luni din care 15 ani grupa I și 9 ani gr II, 1, 4 luni armata. Si-a dat demisia de la locul de munca în 2001 când a plecat în afara. La ce vârstă ar avea dreptul sa iasă la pensie?(este în proces cu casa de pensii, dar casa de pensii refuza sa socotească anul de armata ca și vechime deși el si-a dat demisia în 2001 când actuala lege nu era în vigoare.)
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
Andruscana, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand pot iesii la pensie bunica1 bunica1 Ma numesc Marcel , sunt nascut la 12.12.1954 .Lucrez de 31 ani si 9 luni ca subinginer .Am beneficiat in aceasta perioada de 20 ani grupa II si 9 ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Lummy Lummy sora mea este nascuta in 1959 si are 35 ani vechime.poate iesi la pensie anticipata? Sau pensie partiala anticipata? (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa a ii-a modificat 2014 a legii nr. 380/2013 ContSters307950 ContSters307950 O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani. Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)