avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara va deranjez din nou,doi parinti divortati ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara va deranjez din nou,doi parinti divortati au ajuns ...

buna seara va deranjez din nou,doi parinti divortati au ajuns la partaj si noul proprietar (fiica lor)a trebuit sa i dea o suma de bani (10.000) lei de fiecare dar in fond nu sa dat nimic,a pus banii pe conturile fiecaruia si a facut card fara ca parintii sa stie,tot ea a ridicat banii,iar acum isi da unul din parinte afara,iar parintele a dat-o in judecata copilul pentru ca a facut fictiv totul.credeti ca parintele care a dat in judecata copilul poate castiga ca nu a primit nicio suma de bani?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:01, 3 Martie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum au facut partajul de au ajuns sa stea in aceeasi casa, dar cu fiica proprietar.?
Cum a făcut fiica card pe contul parintilor fara ca ei sa stie?
Ce poate face parintele e sa solicite cei 10 mii daca fiica era imputernicita pe cont si a ridicat banii in nume propriu.
Daca cardul era al printelui, dar dat la fiica si ea a extras banii de la bancomat, sanatate. Parintele va fi dat afara si fara bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)