avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, In anul 2018 aveam infiintat un PFA. Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, In anul 2018 aveam infiintat un PFA. Am depus declaratia ...

Buna ziua,
In anul 2018 aveam infiintat un PFA. Am depus declaratia pana la sfarsitul lunii februarie 2018. In luna aprilie a aceluiasi an, am inchis acest PFA, deoarece urma sa ma angajez cu contract pe perioada nedeterminata, angajatorul ma obliga sa inchid pfa-ul. Am depus toate actele necesare pentru inchidere si am platit toate datoriile pe care le aveam catre stat. In toata aceasta perioada 2018-2022, nu am fost instiintata ca nu s-a inchis acest PFA si ca mai am de platit o suma de bani. Am primit un mesaj de la una din bancile la care am cont, ca fost pusa poprire pe toate conturile. In aceeasi zi am platit suma respectiva la ghiseul finantelor publice. Am solicitat adresa de ridicare a popririi, dar nu mi s-a dat, spunandu-mi ca exista o colaborare cu bancile si trimit ei adresa respectiva. Banii au fost retrasi din toate conturile si sunt blocate in continuare. Cum pot sa-mi recuperez banii pe anul 2018 care au fost platiti de 2 ori la CASS pentru ca eu nu am inregistrat niciun venit. Am toate documentele de inchidere a PFA-ului din 2018.

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)