avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara ! Pe data de 2 martie 2022 circulam pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara ! Pe data de 2 martie 2022 circulam pe autostrada ...

Buna seara ! Pe data de 2 martie 2022 circulam pe autostrada A1 , km 462 , din direcția Lugos către Nadlac, în jurul 15:30. Din partea de pe balustrada mi-a ieșit un caine mare și
nu am putut sa il evit si mi-a lovit bara fata partea stanga , far stanga , proiector stanga și rezervorul de la lichidul de geamuri . Am chemat politia și mi-au dat dovada . Îmi puteți spune va rog ce trebuie sa fac pentru despagubire ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:02, 4 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti Casco, angajati-va avocat si dati in judecata CNAIR pentru neasigurarea sigurantei rutiere in acea portiune de autostrada.
Si cum trebuie sa procedez ?

latka a scris:

Daca nu aveti Casco, angajati-va avocat si dati in judecata CNAIR pentru neasigurarea sigurantei rutiere in acea portiune de autostrada.

Cum v-am spus anterior, detaliile le discutati cu avocatul.
Pot sa vorbesc cu orice avocat ?

latka a scris:

Cum v-am spus anterior, detaliile le discutati cu avocatul.

Nu chiar cu orice avocat, preferabil cu unul care a mai avut de a face cu genul asta de litigii.

Alte discuții în legătură

Caine lovit pe autostrada dafe dafe Buna! La data de 26.01.2018, ma intorceam de la Alba Iulia spre Sibiu, pe A1, iar la km 286-287 am lovit un caine de talie mare care a aparut din senin din ... (vezi toată discuția)
Caine lovit pe autostrada a1, linga sibiu jared jared In seara de 23Dec2017, ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe autostrada A1, pe sensul SEBES-SIBIU, ma aflam in depasire pe banda doi, iar in ... (vezi toată discuția)
Accident cu culpa comuna in parcare privata lupulescuvictor lupulescuvictor Astazi am intrat in parcare la Dedeman pe la intrare clienti. Dupa 30m an vazut un loc de parcare pe partea stanga si am virat peste banda de iesire spre locul ... (vezi toată discuția)