avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Caine lovit pe autostrada
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Caine lovit pe autostrada

Buna! La data de 26.01.2018, ma intorceam de la Alba Iulia spre Sibiu, pe A1, iar la km 286-287 am lovit un caine de talie mare care a aparut din senin din stanga mea.
Masina condusa de mine este masina de serviciu, pentru reparatii trebuie sa achit fransiza de 200 euro pentru CASCO, bani pe care vreau sa ii recuperez de la administratorul autostradei.
Cui trebuie sa ma adresez? Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:12, 27 Ianuarie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o notificare la CNAIR din zona impreuna cu copia procesului verbal de constatare intocmit de politia autostrazi .sau ce dovada ati primit de la politie prin care sa se confirme faptul ca accidentul s-a produs pe autostrada si din vina administratorului autostrazii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! pe data de 2 martie 2022 circulam pe autostrada ... Maria02@ Maria02@ Buna seara ! Pe data de 2 martie 2022 circulam pe autostrada A1 , km 462 , din direcția Lugos către Nadlac, în jurul 15:30. Din partea de pe balustrada mi-a ... (vezi toată discuția)
Caine lovit pe autostrada a1, linga sibiu jared jared In seara de 23Dec2017, ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe autostrada A1, pe sensul SEBES-SIBIU, ma aflam in depasire pe banda doi, iar in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier autostrada a1 cu animale domestice renegatul renegatul Buna ziua.Duminica dimineata 27.09 2015 in jurul orei 6.30 ma deplasam catre Pitesti pe Autostrada A1.In dreptul km.55 pe banda nr 2 am lovit frontal un grup ... (vezi toată discuția)