avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier Autostrada A1 cu animale domestice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier Autostrada A1 cu animale domestice

Buna ziua.Duminica dimineata 27.09 2015 in jurul orei 6.30 ma deplasam catre Pitesti pe Autostrada A1.In dreptul km.55 pe banda nr 2 am lovit frontal un grup de 8(opt) CAPRE domestice!! In urme impactului m-am ales cu masina praf dar fara victime(din fericire).Specific ca nu aveam CASCO. Ce demersuri trebuie sa fac pentru a-mi recupera paguba? Plus ca am mare teama de a mai conduce noaptea.
Cel mai recent răspuns: renegatul , utilizator 16:33, 28 Septembrie 2015
Ati anuntat in termen legal evenimentul rutier?
Am stat la locul accidentului pana la sosirea politiei,am dat declaratie si mi-a fost pusa fiola. masina a trebuit sa o iau pe platforma. Ce am uitat sa mentionez mai sus este ca nu exista nici un fel de plasa,gard etc de-a lungul autostrazii iar caprele nu erau marcate (nu aveau crotalii)
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2015
renegatul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare pe autostrada trandafir2 trandafir2 Unde se declara o tamponare petrecuta pe autostrada Buc - Pitesti? Mai precis la care Birou/Sectie/Post de politie? (vezi toată discuția)
Caine lovit pe autostrada a1, linga sibiu jared jared In seara de 23Dec2017, ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe autostrada A1, pe sensul SEBES-SIBIU, ma aflam in depasire pe banda doi, iar in ... (vezi toată discuția)
Victima sau vinovat? ginavalan ginavalan In 2 Aprilie 2012 ma indreptam de la Arad spre Bucuresti in interes privat cu un Peugeot Boxer, proprietatea unei firme din Arad. Intre 6 - 7 dimineata in ... (vezi toată discuția)