avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare pe autostrada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare pe autostrada

Unde se declara o tamponare petrecuta pe autostrada Buc - Pitesti?
Mai precis la care Birou/Sectie/Post de politie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:50, 30 Septembrie 2014
Poliția Autostrăzi
trandafir2 a scris:
Mai precis la care Birou/Sectie/Post de politie?

Tamponarea la km 17 Buc-Pitesti, unde (locatia) se declara evenimentul rutier (in fapt, nu teoretic)?
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
trandafir2, moderator
0245/730.444
Int. 26498
autostradaa1 @politiaromana.ro
Com. Petreşti, sat Ioneşti, judeţ Dâmboviţa, strada Principală, nr. 519C.
Sa vedem daca am inteles eu bine:
- ma deplasez dinspre Pitesti spre Bucuresti sambata seara, orele 21,oo.
- aproape de intrarea in Bucuresti am un eveniment rutier (implicate 3 autoturisme, fara victime) in urma caruia se rupe si o roata
- urc masina pe o platforma, merg pana in Bucuresti (ca sa intorc spre Pitesti) si plec 80 km cu masina pe platforma pana la com. Petresti la Biroul politie A1, unde se face constatarea (in cel mai fericit caz duminica dimineata)
- si abia apoi plec spre Bucuresti.

Am inteles bine?
Buna ziua, revin cu rugamintea : stie cineva cum se procedeaza la modul practic, in situatia unui eveniment rutier petrecut pe autostrada ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident rutier autostrada a1 cu animale domestice renegatul renegatul Buna ziua.Duminica dimineata 27.09 2015 in jurul orei 6.30 ma deplasam catre Pitesti pe Autostrada A1.In dreptul km.55 pe banda nr 2 am lovit frontal un grup ... (vezi toată discuția)
Accident MijaAlexandru MijaAlexandru Buna seara, pe data de 15 Aprilie 2017 am fost implicat intr un accident rutier pe autostrada. Ceea ce imi amintesc si am declarat la fata locului este ca am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pe data de 22.04.2022 (vinerea mare), ma duceam de ... chris1badea chris1badea Bună ziua! Pe data de 22.04.2022 (vinerea mare), ma duceam de la București spre Râmnicu Vâlcea. La capătul autostrăzii, spre Vâlcea, ambele benzi ... (vezi toată discuția)