avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua, firma la care lucrez doreste sa aplice ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua, firma la care lucrez doreste sa aplice pentru o licenta ...

Buna ziua,
firma la care lucrez doreste sa aplice pentru o licenta tip II pentru desfășurarea activităților conexe domeniului jocurilor de noroc la distanță. In cadrul documentelor necesare este si descrierea activatii desfasurate. Intrebarea mea este daca aceasta se refera la codul caen, o alta descriere oficiala sau pur si simplu noi sa descriem cu ce anume o sa ne ocupam.
Cerinta suna asa: "Reprezentanţii legali ai operatorului economic sau persoana fizică autorizată să desfăşoare activitatea va întocmi şi va depune descrierea activităţii desfăşurate, precum şi domeniile de internet pe care vor opera;"

Multumes foarte frumos pentru fiecare sfat.
O zi buna,

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate Oana T Oana T Buna ziua. Sunt in curs de solicitare a licentei clasa a II-a, pentru desfășurarea activităților conexe domeniului jocurilor de noroc, tradiționale și la ... (vezi toată discuția)