avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie de conformitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie de conformitate

Buna ziua. Sunt in curs de solicitare a licentei clasa a II-a, pentru desfășurarea activităților conexe domeniului jocurilor de noroc, tradiționale și la distanță si incerc sa gasesc un exemplu de declaraţie de conformitate a serviciilor pe care operatorul economic le va desfăşura în beneficiul organizatorilor de jocuri de noroc. Ma puteti ajuta cu un model? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, firma la care lucrez doreste sa aplice pentru o licenta ... OliP OliP Buna ziua, firma la care lucrez doreste sa aplice pentru o licenta tip II pentru desfășurarea activităților conexe domeniului jocurilor de noroc la ... (vezi toată discuția)
Contab. jocuri de noroc PUFACONT PUFACONT Cum se tine evid. contab. pentru jocuri de noroc, cum se impoziteaza venitul? cum se conteaza in ce grupa de venit. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Functionare agentie de turism micleaionel micleaionel Buna ziua...recent am deschis o agentie de turism si as vrea sa stiu daca pot organiza excursii turistice de acum sau trebuie sa astept sa obtin brevetul si ... (vezi toată discuția)