avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Functionare agentie de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Functionare agentie de turism

Buna ziua...recent am deschis o agentie de turism si as vrea sa stiu daca pot organiza excursii turistice de acum sau trebuie sa astept sa obtin brevetul si licenta...
Cel mai recent răspuns: Ioana Catalina Pipirigeanu Nechita , Consilier juridic 16:19, 11 Iulie 2013
Conform HG nr.1267/2010 asa cum a fost modificata si completata prin HG 535/ 2011. -
Art. 10. — (1) Operatorul economic poate desfasura activitati de ofertare si comercializare a serviciilor si/sau a pachetelor de servicii turistice pe teritoriul Romaniei numai in baza licentei de turism si/sau, dupa caz, a anexei la aceasta, eliberate de autoritatea administratiei publice centrale responsabila in domeniul turismului. ...
(5) Este interzisa desfasurarea de activitati specifice agentiilor de turism de catre operatorii economici fara a detine licenta de turism si/sau anexa la aceasta.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oranizare excursii rusumarketing rusumarketing Buna ziua. Vreau sa realizez un site al pensiunilor dintr-o anumita zona a tarii, dar as dori pe langa rezervarile facute pe site sa organizez si excursii la ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta de turism ContSters120429 ContSters120429 In vederea deschiderii unei agentii de turism online,persoana care detine brevet de turism si asigura conducerea operativa a agentiei este insarcinata.Cum ... (vezi toată discuția)
Depunere acte licenta de turism vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, am o intrebare pentru schimbarea licentei de turism in cazul schimbarii sediului si actionarilor am aflat ca trebuie sa avem cazierul judiciar al ... (vezi toată discuția)