avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Oranizare excursii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Oranizare excursii

Buna ziua. Vreau sa realizez un site al pensiunilor dintr-o anumita zona a tarii, dar as dori pe langa rezervarile facute pe site sa organizez si excursii la principalele obiective din zona. Imi trebuie licenta de turism pt a organiza excursii ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GEORGETA CHARALAMPOUS , Avocat 20:08, 19 August 2014
Conform prevederilor art. 10 din HG 1267/2010, aveti nevoie de licenta in turism.
A 10 (1) "Operatorul economic poate desfăşura activităţi de ofertare şi comercializare a serviciilor şi/sau a pachetelor de servicii turistice pe teritoriul României numai în baza licenţei de turism şi, după caz, a anexelor la aceasta, eliberate de autoritatea administraţiei publice centrale responsabilă în domeniul turismului."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare agentie de turism micleaionel micleaionel Buna ziua...recent am deschis o agentie de turism si as vrea sa stiu daca pot organiza excursii turistice de acum sau trebuie sa astept sa obtin brevetul si ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta de turism ContSters120429 ContSters120429 In vederea deschiderii unei agentii de turism online,persoana care detine brevet de turism si asigura conducerea operativa a agentiei este insarcinata.Cum ... (vezi toată discuția)
Depunere acte licenta de turism vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, am o intrebare pentru schimbarea licentei de turism in cazul schimbarii sediului si actionarilor am aflat ca trebuie sa avem cazierul judiciar al ... (vezi toată discuția)