avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara!eu vand un apartament prin credit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara!eu vand un apartament prin credit ipotecar.am primit ...

buna seara!eu vand un apartament prin credit ipotecar.am primit un avans la precontract si urmeaza sa facem contractul de vanzare-cumparare definitiv.Pretul vanzarii este in euro.O SUMA MI-O VIREAZA CUMPARATORUL,EX.20000 SI 30000 este creditul ,dar creditul il face in lei iar mie vanzatorul mi-i da in euro.Cum procedez eu la semnarea actelor?Semnez actul final dupa ce imi primesc avansul de la cumparator,de 20000euro,si apoi restul de bani cand ii primesc?Precizez ca eu am deschis un cont in euro la aceeasi banca cu cumparatorul.Va multumesc,daca ma desluseste cineva de specialitate!

Alte discuții în legătură

Am vandut apartament cu credit. vreau să pun întrebări. Chicky12 Chicky12 Buna seara, Îmi pare rău pentru limba mea, nu sunt român. Sper ca vei intelege Multumesc! Îmi vând apartamentul vineri cu credit. Cumpărătorul a luat ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil ipotecat son son Buna Ziua. Am incheiat la o agentie imobiliara un antecontract de vanzare cumparare, pentru un imobil ipotecat. In antecontract am convenit sa-i platesc o ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)