avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare proprietar imobil inchiriat. Act aditional/ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare proprietar imobil inchiriat. Act aditional/ reziliere contract vechi si semnarea unuia nou? Model de act aditional ma poate ajuta cineva? Multumesc.

Buna ziua. In urma succesiunii dupa mama am mostenit un imobil care era inchiriat de catre parintii mei unei firme. Acum pentru ca avem aceasta schimbare de proprietar a acestui imobil inchiriat pot incheia un act aditional la contractul existent sau trebuie facuta rezilierea acestuia si incheierea unui contract nou cu datele noului proprietar? Mentionez faptul ca imobilul este in localitatea Fetesti, in aceeasi localitate cu parintii mei iar eu am domiciliul in Bucuresti. Din cate am inteles, eu trebuie sa declar la ANAF contractul de inchiriere in localitatea de domiciliu si nu in Fetesti unde se afla imobilul? Daca se poate si ma poata ajuta cineva si cu un model de act aditional sau dupa caz reziliere? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
hurairinastefania, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere scotty scotty buna, am si eu o problema . vreau sa inchiriez un apartament insa la proprietari este trecuta bunicamea(decedata). Mama lui tata . Cum tata este singurul ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna contractul de inchiriere daca proprietarul a decedat? valentin42 valentin42 Firma la care lucrez are sediul inchiriat de la o persoana care a decedat de curand. Contractul de inchiriere are termen pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Florian59 Florian59 buna ziua , am o intrebare , locuiesc in Bucuresti(domiciliul stabil) si am o casa in Braila(casa parinteasca) pe care vreau s-o inchiriez ,...unde se face ... (vezi toată discuția)