avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce drepturi au pensionari pa caz de boală menționez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce drepturi au pensionari pa caz de boală menționez ca sunt ...

Ce drepturi au pensionari pa caz de boală menționez ca sunt diagnosticat cu TULBURARE AFECTIVĂ ORGANICĂ gradul 3 mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Apostu , utilizator 08:52, 8 Martie 2022
Sunteti incadrat in grad de handicap ?
Pensionarii încadrați întrr-un anume grad de invaliditate au dreptul să primească pensie de boală, și sunt asigurați medical. Maim beneficiază de tichete de călatorie cu trebul de 50% la 6 călatorii.
Mulțumesc

Dapix a scris:

Pensionarii încadrați întrr-un anume grad de invaliditate au dreptul să primească pensie de boală, și sunt asigurați medical. Maim beneficiază de tichete de călatorie cu trebul de 50% la 6 călatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate pentru schizofrenie arriana81 arriana81 Buna ziua, am un prieten care are 35 de ani,iar la varsta de 28 de ani ( din 2005) s-a imbolnavit, la inceput a fost diagnosticat cu episod psihotic ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru bolnavii de cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna ziua. marius ma numesc. mama a fost diagnosticata cu cancer mamar, gr. 3. am auzit ca are dreptul la o pensie de invaliditate. as vrea sa stiu unde ... (vezi toată discuția)
Contestare decize de neacordare a pensiei sabrina__cr sabrina__cr Fratele meu are 43 ani si are diabet insulino-dependent cu afectare grava a inimii (a avut un infarct inclusiv ),a de[us dosar de pensionare dar pentru ... (vezi toată discuția)