avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfiintare SRL 2 asociati, unul a decedat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfiintare SRL 2 asociati, unul a decedat.

Desfiintare SRL 2 asociati, unul din ei care era si administrator a decedat. Sunt unic mostenitor si succesiune facuta. Care sunt pasii de urmat? Trebuie neaparat sa o transform in SRL cu asociat unic si apoi sa o inchid sau o pot inchide direct? Cum?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: violeta ion , utilizator 10:15, 10 Martie 2022
Trebuie neaparat sa o transformati in SRL cu asociat unic.
Aceasta firma mai are o masina in patrimoniu. Pot vinde inatai masina iar apoi sa fac un unic dosar pentru registru cu transformarea in asociat unic si radierea firmei? Costurile separat ma duc ff mult.
Aceasta firma mai are o masina in patrimoniu. Pot vinde inatai masina iar apoi sa fac un unic dosar pentru registru cu transformarea in asociat unic si radierea firmei? Costurile separat ma duc ff mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire auto inregistrat pe firma lianeamtu61 lianeamtu61 Fiica mea este unica mostenitoare dupa tatal decedat, care a fost unic asociat al unui SRL. Cum poate mosteni un automobil cumparat in 2008, amortizat complet, ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate total3r total3r sant unic asociat al unui srl fara datorii la stat iar din cauza varstei doresc inchiderea ei .va rog sa ma sfatuiti ce pasi trbuie sa urmez si cui ramane ... (vezi toată discuția)
Asociat decedat ,administratorul fiu mandadat de asociat patryc patryc Am un SRL tata era asociat unic dar a decedat ,cat traia in viata m-a mandatat sa conduc firma eu avand calitatea de administrator acum pot continua ... (vezi toată discuția)