avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea HG 784/2005
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

HG 784/2005

Buna ziua!
Va supun atentiei urmatoarea problema:
Art 1 din HG 784/2005 care stabilea procentul dobanzii datorate pentru neachitarea in termen a obligatiilor bugetare la 0,05%/zi nu a fost explicit abrogat la data aparitiei Legii 210/2005 care, la randul sau, instituie un nivel al majorarii de intarziere pentru neachitarea in termen a obligatiilor bugetare de 0,1% simultan cu inlocuirea termenelor de dobanda/penalitate de intarziere cu cel de majorare de intarziere. In aceasta situatie ma intereseaza sa stiu carei institutii a statului ar trebui sa ma adresez pentru eliberarea unui document care sa ateste ca la intrarea in vigoare a Legii 210/2005, art 1 din HG 784/2005 devenea inaplicabil. Precizez ca aspectul ma intereseaza in executarea sarcinilor de serviciu si de asemenea documentul trebuie sa aiba valoare probatorie in derularea unor procese la instanta de judecata.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit din chirii bea_foris bea_foris Buna ziua, am urmatorul caz: persoana fizica cu dubla cetatenie(romana si ungara), cu domiciliul in Ungaria, inchiriaza din 2003 un imobil aflat in Romania. ... (vezi toată discuția)
Procentul legal admis de penalizare pt debite Krissia . Krissia . Imi spune si mie cineva va rog, care este procentul legal maxim admis de penalizare pt intarziere plata debite ? In codul de procedura fiscala era parca 0.5% ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala mirusaby mirusaby Care este dobanda legala care ar trebui sa o platesc la suma de 740 lei din martie2009 pana in august 2010? Va multumesc ! (vezi toată discuția)